Kova Burcu Cinsellikle Nasıl?

Mensubu olduğu hava grubunun en etkili burçlarından biri olan Kova, özgürlüğüne aşırı derecede düşkündür. Onu bir kalıba sokmanız, dizginlemeniz mümkün değildir. Dolayısıyla, cinsellikte de belli önyargıları olması düşünülemez. Genelde çılgın bir burçtur, aklına estiği gibi yaşar.

28.07.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-15:05) Kova Burcu Cinsellikle Nasıl?

Kova burcu cinsellikle nasıl bir ilişki içindeyse, insanlarla da o ilişki dahilinde iletişime girer. Keza, o nasıl içinden geldiği gibi davranıyor ve hayatı umursamıyorsa, sizin de umursamamanızı, anı yaşamanızı bekler. Hiçbir şeyi sorgulamaz, kıskançlık yapmaz, sizi oyalamaz. Aynı şeyi sizden de bekler. Eğer, ilgi görmeye alışkın bir insansanız, Kova istediğiniz vermeyecektir. Üzülmek istemiyorsanız, ya ona baştan yaklaşmamalı ya da onun davrandığı denli rahat davranıp, hayatınıza normal seyriyle devam etmelisiniz.

Kova Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Kova burcu için cinsellik öncelikli bir sırada yer almaz. Yaşarsa çok iyi hisseder; ama, yaşamazsa da, adrenalinini tazeleyeceği başka platformlara yönelir. Yardımsever, aktivist, insan hakları savunucu kişilerin çoğu Kova burcundan çıkar. Başkalarının haklarını da kendi hakları kadar önemserler. İdealisttirler, bir yaşam amaçları bulunur. Ayrıca, spor, dans gibi aktivitelere de merak sararlar. Dağcılık, orman yürüyüşü, yüzme gibi efor sarf ettiren alanlar onlar içindir. Kendilerini oyalamanın bir yolunu buldukları ve yalnızlıklarına düşkün oldukları için, onların hayatına girecek kişi de, yalnızlığını seven biri olmalıdır. Birlikte seks tecrübeleri yaşasalar da, arkadaş kalabilmeli, kendi alanlarına çekilebilmelidirler.

Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Kova burcu cinsellikle nasıl başa çıkacağını öğrenmiştir. Bu yönde, onun çok açgözlü, maymun iştahlı, bencil olduğunu söyleyemezsiniz. Çünkü, sizinle bir arkadaş gibi takılacağı için, her şeyi baştan açık konuşacaktır. Evli olan Kova burçları bile, bu mesafeyi korurlar.

Kova burcu cinsellikte rahatlık arar. Cinsellik onun için girip, kolayca çıktığı bir hikâyedir. Sekste eğlenmek ister, dostluk paylaşımı onun  için değerlidir. Onu güldüren, oyalamayı beceren ve özellikle zihniyle etkileyen insanlara çekimlenir. Zekâya hayrandır. Karşısındaki insan her konudan az çok anlıyorsa, onunla konuşurken rahatça paylaşım yapıyor ve bir şeyler öğreniyorsa, bu durum da Kova burcunu etkiler.

Kova burcu cinsellikle nasıl bir iletişim kanalı açacağını bilir. Aklın, düşüncenin, ideallerin burcudur. Birisiyle oturup kaliteli sohbet etmesi bile, sevişmek kadar değerlidir. Bayağılıktan, basitlikten, alışılmışlıktan hoşlanmaz. Daima muhalif birisidir; kendine bile!

Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Kova burcu için cinsellik saygı çerçevesinde, eğlenerek, dostça ve arkadaşça yaşanmalıdır. O, sekste yeni tecrübeler yaşamayı, özgür hissetmeyi, gülmeyi, şakalaşmayı çok sever. Biraz başına buyruk davranışları vardır. Sevişme esnasında ilginç ifadeler sarf edebilir, sizi düşündürmeye ya da güldürmeye çalışabilir. Eğer, onu tanıyorsanız bu duruma yabancılık çekmezsiniz. Ama, yeni tanışıyorsanız, onun bazen pot kırabileceğini, inadının  tutabileceğini unutmayın. Seks esnasında çocuksu hareketler yapabilir. Sizi kırmak niyetinde değildir. Ama, kendi zevklerinden de ödün vermez.

Kova burcu cinsellikle nasıl oyun oynuyorsa, sizinle de o çocuksu oyunu aynı hevesle sürdürmek ister.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal