Kötü hava koşulları: Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın helikopteri planlanmayan rotada!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Taşir'de katılacağı bir programa gitmek üzere yola çıktı. Ancak, planlanan seyahat olumsuz hava koşulları nedeniyle beklenmedik bir hal aldı. Paşinyan'ı taşıyan helikopter, hava şartlarından dolayı rotasında değişiklik yaparak Vanadzor'a 'plansız bir iniş' gerçekleştirdi.

25.05.2024-13:03 - (Son Güncelleme: 25.05.2024-13:27) Kötü hava koşulları: Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın helikopteri planlanmayan rotada!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Taşir'de katılacağı bir programa gitmek üzere yola çıktığı helikopter, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle helikopter, rotasında değişiklik yaparak planlanan havalimanından farklı bir noktada, Vanadzor'a 'plansız bir iniş' gerçekleştirdi.

Başbakan Paşinyan'ı taşıyan helikopterin iniş yaptığı Vanadzor kentinde, yerel yetkililer ve güvenlik birimleri, Paşinyan'ın sağlık durumunu kontrol etmek ve gereken her türlü desteği sağlamak için hazır bulundu. Ancak, Başbakan Paşinyan ve beraberindekilerin sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ve yolculuklarını güvenli bir şekilde sürdürmek üzere harekete geçtikleri belirtildi.


Sosyal Medya üzerinden açıklama yapıldı

Paşinyan, bu beklenmedik olayı Sosyal Medya hesabından takipçileriyle paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a plansız iniş yaptı. Ancak her şey yolunda. Artık yolculuğumuza arabayla devam ediyoruz. Herkese iyi günler diliyorum” ifadelerini kullandı. Bu gelişme, Ermenistan Başbakanı'nın günlük rutinlerinin beklenmedik bir şekilde etkilenebileceğini ve liderlik pozisyonunda bulunan kişilerin de ani değişikliklere hızlı bir şekilde adapte olması gerektiğini gösterdi. Paşinyan'ın sorumlu bir lider olarak, kamuoyunu bilgilendirme ve halkın güvenini koruma konusundaki çabası, liderlik tarzının bir yansıması olarak değerlendirildi.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal