18.01.2022-13:58 (Son Güncelleme:18.01.2022-15:26)


1

Tanıtımları aylar önce başlayan Survivor 2022 All Star, geçtiğimiz hafta başladı. Geçmiş sezonların başarılı yarışmacılarının yer aldığı all star kadrosu şimdiden gündemde.



2

2022 All Star ünlüler kadrosunda; Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz



3

All Star gönüllüler kadrosunda ise; Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik, Yağmur Banda yer alıyor.



4

Yeni sezon kadroda en dikkat çeken isimlerin başında ise şüphesiz Nisa Bölükbaşı geliyor. Yarıştığı dönemde büyük bir hayran kitlesine kavuşan Bölükbaşı, kendisi gibi yarışmacı Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamış ve ikili olaylı bir şekilde ayrılmıştı. All Star kadrosunda tekrar bir araya gelen iki, buzları eritiyor mu? Aşk yeniden başlıyor mu? Gibi sorulara neden oldu.



5

Tam yarışmaya başlanılacağı sırada koronavirüse yakalanan ve kadro dışı kalan Nisa Bölükbaşı’nın survivor’a dönüp dönmeyeceği ise, hayranları tarafından oldukça merak ediliyor.



6

ACUN ILICALI'DAN NİSA BÖLÜKBAŞI AÇIKLAMASI

ACUN ILICALI'DAN NİSA BÖLÜKBAŞI AÇIKLAMASI

Survivor All Star'ın geçtiğimiz akşam ekrana getirilen bölümünde Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve ilerleyen bölümlerde kadroya katılacağını belirtti.



7

Acun Ilıcalı, "Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için başlayamadı. O da Nisa. Nisa ilerleyen günlerde kadroya dahil olacak. Yedeklerden Yağmur, Nisa'nın yerine kadroya katıldı. Bundan sonra bakalım Yağmur'un sonradan girecekken erken girmesi ona neler getirecek?" şeklinde konuştu.



8

NİSA BÖLÜKBAŞI YERİNE YAĞMUR BANDA

NİSA BÖLÜKBAŞI YERİNE YAĞMUR BANDA

Nisa Bölükbaşı'nın koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alınmasının ardından Survivor All Star 2022 kadrosuna yedek yarışmacılardan Yağmur Banda dahil olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr