03.08.2022-15:18 (Son Güncelleme:02.01.2023-14:50)


1

Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah

Reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, dizinin ikinci sezonda yer almayacağını açıklamıştı. Kısa bir süre önce Bergen filmi çekimlerine başlayan Abdullah, koronavirüse yakalandı. Son olarak Sertap Erener'den de kötü haber geldi.



2

Ezgi Mola

Ezgi Mola

'İyi ki iki aşımı da yaptırmışım' sözlerini kullanan oyuncu, 'Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesine bulunan hastalarının yüzde 90'ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın' ifadeleri ile aşı olma çağırısında bulundu. Sevenleri de güzel oyuncu Ezgi Mola'ya iyi dileklerde bulunup desteklerini yerine getirdi. Son olarak Sertap Erener de kötü haberi duyurdu.



3

Yağmur Atacan

Yağmur Atacan

Doktorlar dizisi ile tanınan, Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Ataca'ndan korkutan haber. Atacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kovit olduğunu duyurdu. Atacan2ın evde ayrı kendini karantinaya aşdığı iddia edildi.



4

Seren Serengil

Seren Serengil

Mide ameliyatı olduktan sonra zor günler geçiren ve ölüm tehlikesi atlatan Seren Serengil'den kötü haber geldi. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından kovit testini paylaşarak, koronavirüse yakalandığını duyurdu.



5

Haluk Levent

Haluk Levent

Şarkıları kadar yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken, sanat camiasının sevilen isimlerinden Haluk Levent, koronavirüse yakalandı. Salgını ağır geçirdiği belirtilen ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı. Kontrol altında tutulan başarılı sanatçı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.



6

Barış Arduç

Barış Arduç

Birsen Altutaş'ın haberine göre; Yeni baba olan başarılı oyucnu Barış Arduç koronavirüse yakalandı. Hayranlarını korkutan oyuncunun sağlık durumu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.



7

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Süper star Ajda Pekkan’dan üzen haber geldi. Fahriye Evcen’den sonra o da koronavirüse yakalandı. Ünlü sanatçının bütün konserleri ertelendi. Bu haber bütün Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.



8

Sertap Erener

Sertap Erener

Başarılı şarkıcı Sertap Erener de koronavirüse yakalandı. Bu kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 27 Temmuz’da olan konserinin iptal edildiğini belirtti. Ünlü şarkıcının konseri 18 Ekim’e ertelendi. Karantinaya alınan Sertap Erener’in sağlık durumuyla ilgili henüz bir bilgi gelmedi.



9

Müjdat Gezen

Müjdat Gezen

Koranavirüse yakalandığı öğrenilen Müjdat Gezen'in sağlık durumunun iyi olduğu ama halsizlik yaşadığı öğrenildi.



10

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Oğuzhan Koç, düğün hazırlıkları yapan Demet Özdemir'in koranavirüsüne yakalandığı çok orta şiddette geçirdiği özellikle ağrılarının çok olduğunu duyurdu. Şu anlık evde olduğu ve iyileşmeye çalıştığı söylendi.



11

Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandığını duyurdu.



12

Damla Sönmez

Damla Sönmez

Aziz dizisi ile büyük ilgi gören damla sönmez koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu iyi olduğu ve evinde karantinada olduğu söylendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr