14.02.2021-11:04 (Son Güncelleme:14.02.2021-11:04)


1

Adana'da oto galerici olan İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve kovıd-19 hastasından aldığı tükürüğü patronunun içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen işçi Ramazan Ç.polis tarafından yakalandı. Ev hapsi cezası aldı.



2

Ünverdi, Ramazan Ç.'nin yakalanması sebebiyle memnun olduğunu fakat ev hapsini yeterli görmediği söyledi. Ramazan Ç. ise Ünverdi'nin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını iddia etti.



3

BEKLEDİĞİMİZ BİR KARAR DEĞİLDİ

BEKLEDİĞİMİZ BİR KARAR DEĞİLDİ

Ramazan Ç.’nin yakalandığına çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Ünverdi, 'Şu an biraz mutlu olsak bile birazda üzgünüz. Hakim ev hapsi verilmesine karar kıldı. Bu beklediğimiz bir karar değildi. Bizim isteğimiz hapis cezası almasıydı.



4

Avukatlarımız itirazda bulanacaklar. Bu virüs 2- 3 kişiden çıktı ve tüm dünyaya yayıldı. Sağlık personelleri bu kadar çalışırken bu kişinin şeytani plan yapması çok üzücü bir durum. Ev hapsi eşimi, çocuklarımı bir nebze rahatlattı ama ceza evine girerse tabi çok çok daha rahatlayacağız. Kendimizi daha da güvende hissedeceğiz' diye dedi.



5

ŞİMDİ O EVDE BİZ DIŞARDAYIZ

ŞİMDİ O EVDE BİZ DIŞARDAYIZ

Dilek Ünverdi, 'Bir nebzede olsa rahatladık. O şimdi evinde biz dışarıya çıkıyoruz. Ama en çok istediğimiz o kişinin ceza alması. Avukatlarımız bu konu hakkında itirazda bulanacaklar. İnşallah adalet yerini bulacak' dedi.



6

SALGINDAN DOLAYI ONLARCA İNSANIMIZI KAYBETTİK

SALGINDAN DOLAYI ONLARCA İNSANIMIZI KAYBETTİK

Ailenin avukatı Oğuzhan Mete Karabıyık, 'Bu olayın kentimizde olması inanılır gibi değil. Bu salgın hastalıktan dolayı insanlar hayatını kaybederken, müvekkilimizi insanlık dışı, vahşice öldürmeye teşebbüs edilmesi kabul edilecek bir durum değil. Hukuk camiası olarak bu işi kınıyoruz.



7

Bu kişinin ceza alması için elimizden geleni yapacağız. İnsanlar, ‘Böyle bir şey olabilir mi? 500 liraya satın alınmış bir tükürükle insan öldürülmeye mi çalışılır’ gibi söyleyebilirler. Salgın hastalıktan dolayı onlarca insanımız bu ülkede can verdi. Müvekkilimizde bu durumla müşteki durumuna geldi' dedi.



8

BEKLEDİĞİMİZ BİR KARAR DEĞİLDİ

BEKLEDİĞİMİZ BİR KARAR DEĞİLDİ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR