Koronavirüs Bilim Kurulu Bugün Toplanıyor: Uğur Şahin de Katılacak

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor. Toplantıya BioNTech aşısının mucidi Prof. Dr. Uğur Şahin'in de katılacak. Saat 17.00’de yapılacak toplantı ardından basın açıklaması olacak.

20.05.2021-10:10 - (Son Güncelleme: 20.05.2021-10:45) Koronavirüs Bilim Kurulu Bugün Toplanıyor: Uğur Şahin de Katılacak

Koronavirüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında uygulanan tam kapanma döneminin sona ermesinin ardından Bilim Kurulu bugün bir araya geliyor. Haziran ayı itibariyle 30 milyon doz BioNTech aşısının Türkiye'ye gelmesi düşünülüyor. 

Buna bağlı olarak Eylül ayına kadar toplamda 90 milyon doz BioNTech aşısı Türkiye’ye gelecek. Kademeli normalleşme ardından sonrası 1 Haziran'da ne olacağı da merak ediliyor. 

TOPLANTIYA UĞUR ŞAHİN KATILACAK 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca‘nın önderliğinde bir araya gelecek Koronavirüs Bilim Kurulu'nda, haziran sonrası dönemde koronavirüsle alınan önlemlerin değerlendirilmesi düşünülüyor. Saat 17.00’de yüz yüze gerçekleşecek toplantıya, BioNTech aşısının mucidi Prof. Dr. Uğur Şahin çevrim içi katılım sağlayacak. 

BAKAN KOCA AÇIKLAMADA BULUNACAK 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'nde meydana gelecek toplantı sonrası saat 19.00’da basın açıklaması gerçekleştirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal