Köprüler kapalı mı, 15 Temmuz Şehitler (Boğaziçi) Köprüsü, FSM Köprüsü kapalı mı, araç geçişi var mı? 1. 2. 3. köprüleri trafiğe açık mı?

İstanbul'da etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle İstanbullu vatandaşlar, arama motorlarından 15 Temmuz Şehitler (Boğaziçi) Köprüsü ile FSM Köprüsünün açık mı yoksa kapalı mı olduğunu araştırmaya başladılar. 1. 2. ve 3. köprülerin trafiğe açık olup olmadığı ise yine yanıtı merak edilen bir diğer soru oldu.

10.03.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-12:33) Köprüler kapalı mı, 15 Temmuz Şehitler (Boğaziçi) Köprüsü, FSM Köprüsü kapalı mı, araç geçişi var mı? 1. 2. 3. köprüleri trafiğe açık mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile AKOM, bir kaç gündür etkili olacak olan kar yağışlarıyla ilgili uyarılarda bulundular. Günlerdir yapılan açıklamaların ardından İstanbul'da kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. 

Gece saatlerinde başlayan kar yapışlarının sabah saatlerinden itibaren etkisini artırmasıyla birlikte vatandaşlar köprülerin kapatılıp kapatılmadığı ve araç geçişlerinin nasıl yapıldığını araştırmaya başladılar. İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler (Boğaziçi) Köprüsü ile birlikte FSM Köprüsünde araç geçişlerinin olup olmadığını merak eden vatandaşlar 1. 2. ve 3. köprünün de açık olup olmadığını yanıtını arıyorlar.

15 Temmuz Şehitler (Boğaziçi) Köprüsü, FSM Köprüsü kapalı mı, araç geçişi var mı? 1. 2. 3. köprüleri trafiğe açık mı?

Meteoroloji'den İstanbul için yapılan "turuncu" kod uyarılarıyla birlikte karla mücadele ekipleri kent genelinde alarma geçerken kar yağışlarının 20 santimetrenin üzerine çıkacağı bilgileri alınacak tedbirleri daha da artırdı. İstanbul genelinde beklenilen yoğun kar yağışı ve Aybar fırtınası yüz yüze eğitimde 14 Mart Pazartesi gününe kadar kar tatili kararı alınmasına neden oldu.

Hava ve deniz yolları için yapılması planlana seferler iptal edilirken İstanbul Boğazı'nda gemilerin geçişleri çift yönlü bir şekilde kapatıldı. Kıyı Emniyetinden edinilen bilgilere göre ise görüşlerin yarım mil altına düşmesinden dolayı gemilerin trafik geçişlerinde bir süre çift yönlü olarak askıya alınması yönünde karar alındığı öğrenildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün resmi intenet sitesinde köprülerin trafiğe kapatılma durumunun söz konusu olmadığı bilgisine de ulaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal