Köpeklere Kürekle Vuran Kadına 750 TL Para Cezası

Çorum'un Bayat ilçesinde boğuşan iki köpeği kürekle vurarak ayırmaya çalışan kadın 750 lira para cezasına çarptırıldı

20.07.2019-16:27 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-16:41) Köpeklere Kürekle Vuran Kadına 750 TL Para Cezası

Çorum'da Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde boğuşan iki köpeği ayırmak isteyen bir kadın, hayvanlara kürekle vurmaya başladı.Bu esnada bir komşunun cep telefonuyla kaydettiği bu anların görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu.

Hayvanseverlerin görüntülere tepki göstermesi üzerine kaymakamlık inceleme başlattı. Jandarma ekipleri tarafından köpeklere vuran kadının kimliği tespit edildi, hayvanlar da veterinere götürülüp tedavi edildi.

Çorum Valiliğin tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kimliği belirlenen kadına hayvanlara kötü muamelede bulunması sebebiyle 750 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Köpeklerin olaydan sonra çekilmiş fotoğraf ve videolarının da paylaşıldığı açıklamada, şu ifadeler aktarıldı:

"Sosyal medyada Bayat ilçesi Çukuröz köyü Kışla mevkisinde komşusunun köpeğini kürekle döverek öldürdüğü yönünde çıkan haberle ilgili kaymakamlığımızca araştırma ve inceleme yapılmıştır. Her iki köpeğin de iyi olduğu, vücutlarında herhangi bir kırık ya da yara olmadığı tespit edilmiştir. Köpeğe vuran şahıs köpeklerin birbirine saldırdığını, ayırmak için vurduğunu, sonrasında pişman olduğunu beyan etmiştir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal