Konyaspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Konya Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 3 puana ihtiyacı olan Konyaspor ile Göztepe heyecan dolu bir karşılaşmaya imza atacak. Maçın özet görüntülerini izlemek isteyenler ise internet üzerinden Konyaspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 ve Konya Göztepe youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

03.04.2022-17:39 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-18:16) Konyaspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Konya Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 31. haftada oynanan Konyaspor - Göztepe karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Ev sahibi ekip Konyaspor'un 100. yılını kutlama coşkusunu yaşadığı mücadelede taraftarlarına harika bir galibiyet hediye etti. Konyaspor sahadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrılmayı başararak Süper Lig'de ikincilik iddiasını korumak adına altın değerinde bir üç puan aldı. Konuk ekip Göztepe'de Süper Lig'de kalma şansı iyice zora girmiş durumdayken , önemli bir puan kaybı yaşandı.

Konyaspor Göztepe maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’in 31. hafta maçı olan Konyaspor Göztepe karşılaşması bugün saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynandı. Önemli karşılaşma Bein Sports 1 kanalında canlı olarak izleyenlerle buluştu. Konyaspor Göztepe maçında Erkan Özdamar düdük çaldı.

Konya Göztepe maçı

Konyaspor’da zirve takibi devam etti

Süper Lig’de ikinci sırayı korumak adına önemli bir galibiyet alan Konyaspor, kendi sahasında oynadığı mücadelede rakibi Göztepe'yi 3-0'lık net bir skorla geçmeyi başardı.

Göztepe'de tehlike çanları çalıyor

Yönetim ve futbol anlamında sıkıntılı bir süreçten geçen Göztepe, konuk olduğu Konyaspor deplasmanında büyük bir kabus yaşadı. Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Göztepe, Konyaspor karşısında 3-0 mağlup olarak umutlarını yitirmeye başladı.

Konyaspor Göztepe maçı ilk 11’ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Anicic, Adil, Guilherme, Amir, Soner, Rahmanovic, Amilton, Bytyqi, Cikalleshi

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Angel, Arslanagic, Burekovic, Nwobodo, Tijanic, Soner, Ndiaye, Halil, Santo

Konyaspor Göztepe maçının özeti karşılaşma sonrasında Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal