Konya’daki Filistinli Tıp Öğrencisinden Haber Alınamıyor

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenci olan Filistin uyruklu genç 3 Eylül Cuma gününden beri aranıyor. Tıp öğrencisinden henüz haber alınamadı.

12.09.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 12.09.2021-17:11) Konya’daki Filistinli Tıp Öğrencisinden Haber Alınamıyor

3 Eylül Cuma öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Filistin uyruklu Muhammed Salhab (24), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

ARKADAŞLARI BİLDİRDİ ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Salhab, çalışmakta olduğu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden evine geldikten sonra öğle vakitlerinde evden çıktıktan sonra arkadaşları kendisinden haber alamadı. Salhab’ın arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdikten sonra polis ekipleri, Muhammed Salhab'ın gidebileceği yerlerde araştırma başlattı. Aramaların sonunda, görgü tanıklarının ifadelerinde, Salhab'ın Turgut Reis Caddesi’nde zoraki bir şekilde araca alınarak olay yerinden kaçtıkları bildirildi. Alınan ifadelerden sonra arama çalışmalarına hız veren ekipler, Konya ve çevresinde arama çalışmalarını sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal