Konya'da korkutan yangın! Boya fabrikasından yükselen alevlere müdahalede ekipler seferber oldu!

Konya'nın Organize Sanayi Bölgesinde yer alan boya fabrikasında çıkan yangının sebebi henüz bilinmiyor. Hızla yükselen yangın tüm fabrikayı sararken dumanlar gökyüzünü kapladı.

09.08.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-17:34) Konya'da korkutan yangın! Boya fabrikasından yükselen alevlere müdahalede ekipler seferber oldu!

Konya'da meydana gelen yangın korku ve paniğe sebep verdi.  Organize Sanayi Bölgesinde bir boya fabrikasında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar itfaiye ve Acil 112 ekiplerine ihbar çağrısında bulundu. 

Dumanlar gökyüzünü kapladı

Konya'nın Organize Sanayi Bölgesinde yer alan boya fabrikasında çıkan yangının sebebi henüz bilinmiyor. Hızla yükselen yangın tüm fabrikayı sararken dumanlar gökyüzünü kapladı. Çevredeki vatandaşlar itfaiye ve Acil 112 ekiplerine ihbar çağrısında bulundu.  Fabrikadan alevler yükselirken, çok sayıda itfaiye ekibi ve Acil 112 ekibi olay yerine geldi. Ekipler yangını söndürmek ve diğer alanlara yangının sıçramasını önlemek amacıyla seferber oldu.

Trafiğe kapatıldı

Fabrikadan alevler yükselirken, çok sayıda itfaiye ekibi ve Acil 112 ekibi olay yerine geldi. Yangın nedeniyle Konya-Ankara kara yolu tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal