Konya’da Korkutan Deprem: Çevre İllerden Hissedildi!

AFAD tarafından açıklanan verilere göre, Konya’da 4.2 büyülüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Meram ilçesi olan deprem çevre illerden de hissedildi.

31.01.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-14:38)

Son dakika gelen açıklamalara göre, Konya’nın Meram ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre, merkez üssünün Meram ilçesi Kızılören Mahallesi olduğu belirtildi. Konya’da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.2  olurken, deprem derinliğinin ise  6.99 km olduğu kaydedildi. 

HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK TESPİT EDİLMEDİ

Merkez üssünün Meram ilçesi Kızılören Mahallesi olan depremle ilgili açıklama yapan Konya Valisi Vahdettin Özkan, saat 12.30 sıralarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini ifade ederek şu ifadelere yer verdi; ‘An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.’

AFAD tarafından açıklanan verilere göre, Konya’da 4.2 büyülüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Meram ilçesi olan deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Konya’nın Meram ilçesinde meydana gelen depremin çevre illerden hissedildiğini açıkladı. Saat 12.30 sıralarında meydana gelen depremin 12 saniye sürdüğü verilen bilgilen arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal