Konya'da Coronavirüs Tartışması Kanlı Bitti

Konya'da yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir genç, göl kenarında balık tutan Afgan uyruklu bir şahsı, "Siz buraya coronavirüs mü getiriyorsunuz?" diyerek bıçakladı.

13.03.2020-09:25 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-09:17) Konya'da Coronavirüs Tartışması Kanlı Bitti

Olay, Konya'nın Beyşehir Köprübaşı mevkisinde göl kenarında meydana geldi. Gelen bilgilere göre, Afgan uyruklu Habibullah, arkadaşı ile birlikte göl kenarında balık tutarken, U.G. isimli genç, yanlarına yaklaştı. Yanlarına gelen genç, 'Siz buraya coronavirüs mü getiriyorsunuz?' diyerek tartışma başlattı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte U.G., yanında bulunan bıçağı çıkardı ve Afgan uyruklu Habibullah'a sallamaya başladı. Habibullah, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Habibullah, Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Habibullah, buradaki ilk müdahalenin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan U.G'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Habibullah'ın yanındaki ismi öğrenilmeyen arkadaşı da emniyetteki ifadesinde, Konyalı gencin "Siz buraya coronavirüs mü getiriyorsunuz?" diye bağırarak bıçakla saldırdığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal