10.01.2024-17:34 (Son Güncelleme:10.01.2024-17:58)


1

Konuşanlar, Youtube'da başlayan serüvenine Exxen'de devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyici karşısına çıkan program her bölüm anlatılan hikayeler ve arada geçen diyaloglarla adından söz ettiriyor.



2

Son fragmanında geçen diyalog ise olay yarattı. Konuğun bir yakınına sitem ettiği anlar çok konuşuldu. Hasan Can'ı bile şaşkına çeviren o anlar salondaki diğer izleyenleri de güldürdü.



3

Yayın hayatına Exxen'de devam eden Konuşanlar'da yaşanan diyaloglar sık sık gündem oluyor. Son fragmanda geçen olay ise olay oldu. Bir konuğun yakınına seslenip ''memelerine hapşırmaktan vazgeç'' dediği anlar salonu girmekte kırdı geçirdi.



4

Hasan Can Kaya "Bir yakınına onun hakkındaki gerçek fikrini söyle" deyince olanlar oldu. Kadın konuğun her sözü stüdyoyu gülme krizine soktu.



5

Konuk kadın "Memelerine hapşırmaktan vazgeç, sonra sizin seks hayatınız aklıma geliyor midem bulanıyor" deyince herkes şaşkına döndü.



6

Hasan Can Kaya duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek "Memelerine hapşırmak mı?" diye sordu. Kaya "Ne demek memelerine hapşırmak" deyince de kadın konuk bu anları canlandırmaya çalıştı.



7

Tüm bu konunun üzerine Kaya'nın "O hapşırınca çok okşa mı diyorsunuz ne diyorsunuz?" sorusu salondaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr