26.02.2024-10:41 (Son Güncelleme:26.02.2024-10:41)


1

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında kadın konuklardan Nagihan boşanma sebebini açıklarken açık açık "Seks bitti" deyince Hasan Can ne diyeceğini bilemedi. Ters köşe yapan kadın sözleriyle Hasan Can'ı dumura uğrattı.



2

Konuşanlar Exxen'de yoğun ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyici karşısına gelen programda Kaya her sözüyle konuklarını kırıp geçirirken seyirciler de oldukça iddialı açıklamalara imza atıyor.



3

Nagihan adındaki konuk boşandığını itiraf edince Hasan Can Kaya konuğa "Niye boşandın?" dedi. Konuk bu soruya ''Anlaşamadık'' cevabını verse de Kaya uğraşmaya ve gerçek cevabı almaya kararlıydı.



4

Hasan Can Kaya ve Nagihan arasında şu diyalog dikkat çekti:



5

Hasan Can: Aa aa... Ama niye sebebi nedir? Konuk: Fazla salaktı... Hasan Can: Yalan hiçbir zaman bir kız salak diye bir erkekten ayrılmaz. Konuk: Her dediğimi yapıyordu. Hasan Can: Bence söylemediği bir şey var... Konuk: Aldatılmadım o kesin. Çocuk olduktan sonra bazı şeyler bitti. Hasan Can: Mesela... Konuk: Seks...



6

Hasan Can Kaya bu açık sözlülük karşısında ise "Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz" dedi. Hasan Can Kaya "Neden bu kadar libidon yüksekken sevgilin yok sana uygun olmayan ne?" diyerek ısrar edince Nagihan adındaki konuk bu soruya da "Seks" cevabını verdi.



7

Nagihan devamında ise "Seks benim için duygusallıktır önce duygusal anlamda bir şey hissedeceğim sonra seks yapacağım" diyerek kendini açıkladı. Komedyen ise bunun üzerine "Çok ters köşe yaptın" diyerek güldürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr