15.11.2023-14:16 (Son Güncelleme:17.11.2023-18:02)


1

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da yine ilginç ve eğlenceli anlar yaşandı.



2

Rus bir turistle yaşadığı anları anlatan adam, bir de penisine iltifat edildiğini zannedince hikayesi herkesi gülmekten kırdı geçirdi.



3

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı yine konukların skandal anılarıyla sosyal medyaya damga vurdu.



4

Rus bir turistle yaşadığı diyalodan bahseden izleyici programa damga vururken, söz konusu olay salonu kahkahaya boğdu.



5

Antalya, Kemer'de yaşadığı olayı anlatan talihsiz konuk, ''Beyaz şort ile havuza girmiştim. Bir çıktım karşımda 1.80 boylarında çok güzel bir hanımefendi var tabii yabancı Rus. Bende İngilizce anlamıyorum." diyerek aralarında geçen o inanılmaz konuşmayı anlattı.



6

"Bu kız yanıma geldi dedi ki ‘’You are very beautiful skin chocolate.’’ Skin demek ten demekmiş ben de başka bir şey anlıyorum."



7

Hasan Can'ın 'Çikolata gibi cinsel organın var dedi mi zannediyorsun?' diye konuğun demek istediklerini açıklayınca stüdyodan gülme sesleri yükseldi. Konuk, "Bende diyorum ki bunlar nereden biliyor görmüşler mi? Acaba sudan çıktık görünüyor mu?" sözleriyle yaşadığı olayı anlatırken, söz konusu olay programa damgasını vurdu. Kısa sürede sosyal medyada da gündem olan olay dil bilmenin önemini hatırlattı.



8

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi. Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.



9

Bir dönem Leman Kültür’de düzenli olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı. Ünlü komedyen programında da sıklıkla bahsettiği Sultan San ile birlikteliğini uzun süre devam ettirirken ikilinin geçtiğimiz aylarda ayrılma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr