Konuşanlar Hami kimdir, kaç yaşında? Konuşanlar Hami Yamak ne iş yapıyor, İnstagram hesabı nedir?

Exxen dijital platformunda yayınlanan Konuşanlar 64. bölümü ile ekranlara geldi. Birbirinden farklı insanların anlattığı komik anılarla seyircilerin kahkahaya boğulduğu Konuşanlar programında dikkat çeken isimlerden birisi de Hami Yamak oldu. Kendisi hakkında komik anılarını anlatan Hami Yamak'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Konuşanlar Hami kimdir, kaç yaşında? Konuşanlar Hami Yamak ne iş yapıyor, İnstagram hesabı nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

22.04.2022-18:08 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-18:08) Konuşanlar Hami kimdir, kaç yaşında? Konuşanlar Hami Yamak ne iş yapıyor, İnstagram hesabı nedir?

Exxen izlenme rekorları kıran Konuşanların bu hafta yayınlanan 64. bölümü yine kahkahalarla dolu geçti. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta birbirinden farklı insanın komik anılarını anlattığı Konuşanlar programında bu hafta dikkat çeken isimlerden birisi de Hami Yamak oldu. 23 yaşındaki Hami Yamak'ın kendisine ait bir güzellik salonu olması herkesin dikkatini çekti. Hami Yamak'ın kim olduğu seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Hami Yamak kimdir, instagram hesabı nedir?

23 yaşındaki Hami Yamak, Kocaeli'nde kendisine ait bir güzellik salonu işletmektedir. Kaş tasarımı (altın oran), microblading-pudralama, cilt bakım, ipek kirpik, dudak renklendirme, kirpik lifting-kaş laminasyonu alanlarında müşterilerine hizmet veren Hami Yamak, en büyük fantazisinin Hasan Can Kaya'nın kaşlarını almak olduğunu söyledi. Seyirciler tarafından araştırılmaya başlanan Hami Yamak'ın instagram adresi ise @hamiyamak'tır. 

Hami Yamak kimdir, instagram hesabı nedir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal