Komando İhtisas Kursu'nun Kapanış Töreninden Paylaşıldı!

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından Isparta’da bulunan Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nca, Komando İhtisas Kursu'nun kapanış töreni yapıldı.

07.07.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 07.07.2021-17:24) Komando İhtisas Kursu'nun Kapanış Töreninden Paylaşıldı!

Dünyada gerçekleşen en zorlu askeri eğitimlerinin meydana geldiği Isparta Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda, Komando İhtisas Kursu'nun kapanış töreni gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından (Twitter) yayınladığı görüntülerde komandolarımızın yakın savunma tekniklerine ilişkin aldıkları eğitimler görüntülendi.


MEHMETÇİK, ZORLU EĞİTİMLERDEN GEÇİYOR

Eğitimler esnasında askerlerimizin oluşabilecek her hangi bir probleme karşı hazır görüntüleri, sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından beğeni ve yorum aldı. Zorlu eğitimlerden geçen Mehmetçiklerin başarı belgelerinin verildiği Komando İhtisas Kursu, meydana gelen törenin ardından sona erdi.


MSB, TWİTTER HESABINDAN DUYURDU

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda 'Isparta’da bulunan Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca, “Komando İhtisas Kursu Kapanış Töreni” icra edildi.' ifadeleri kullanıldı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal