20.01.2024-09:38 (Son Güncelleme:20.01.2024-09:38)


1

Kolpaçino 4'ün yıldız isimleri Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programının konuğuydu. Programda yayın esnasında yaşanan tartışma gündeme oturdu.



2

Başrollerini Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül'ün paylaştığı, İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in eşlik ettiği Kolpaçino 4 filmi, vizyona girdiği ilk haftasında en çok izlenen film olarak rekor kırdı.



3

7 yılın ardından beyazperdeye dönen Kolpaçino serisinin son filmi Kolpaçino 4, sevenlerinden de büyük bir ilgi gördü.



4

Son olarak filmin başrolleri Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programının konuğu oldu.



5

Programda yaşanan gergin anlar sosyal medyayı karıştırdı. Kubilay Penbeklioğlu fragmandaki bazı sahnelerin kesildiğini belirterek 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek sitem etti.



6

Şafak Sezer ise; 'Neden sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri' sözleriyle sert çıktı. Buket Dereoğlu'nun da araya girdiği dakikalarda Penbeklioğlu sinirlenerek 'Bu kadar olmaz' diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.



7

Tansiyonun yükseldiği anlarda ne diyeceğini bilemeyen Mehmet Akif Ersoy ekibe müdahale etmekte epey zorlandı. Ersoy'un ayağa kalktığı anlarda Penbeklioğlu geri dönerek 'Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor' diyerek şaka yaptıklarını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr