26.03.2022-08:55 (Son Güncelleme:26.03.2022-09:09)


1

Köln formasını terleten Salih Özcan, Türkiye A Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı. Alınan karar TFF tarafından resmen duyuruldu.



2

A Milli Takım'da oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türkiye Milli Takımı'nı seçen yıldız futbolcu büyük gündem oldu.



3

Almanya Bundesliga takımlarından Köln'de forma terleten genç yıldız, Türkiye'ye gelerek milli takım kampına katılmak üzere Konya'ya hareket etti.



4

Almanya u21'de Stefan Kuntz'un öğrencisi olan 24 yaşındaki ofansif orta saha Salih Özcan artıık ay yıldızlı formayı terletecek. Futbolcunun bu seçimi Türk futbolseverleri oldukça memnun etti.



5

TFF'den yapılan açıklamada, 'Almanya'nın 1.FC Köln takımında forma giyen orta saha oyuncusu Salih Özcan, A Milli Takımımızın 29 Mart'ta İtalya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna dahil edildi.' ifadelerine yer verildi.



6

Verdiği kararın ardından açıklamalarda bulunan Salih Özcan, 'Türkiye için oynamak istiyorum. Türkiye formasıyla sahaya çıkıp mücadele etmek için sabırsızlandığımı ve bundan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bana verilecek görevler için sabırsızlanıyorum.' ifadelerine yer verdi.



7

24 yaşındaki merkez orta saha futbol hayatına SC West takımında başladı. Ardından Köln'ün yolunu tuttu. Köln altyapısında gösterdiği performansla takımın A seviyesine yükseldi.



8

Köln sonrasında ise Almanya'nın Kiel takımına kiralık olarak gitti. Kiel sonrasında ise Köln'e geri döndü. Futbolcu ayrıca Almanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma terletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR