Kocasını takip etmek için evine gizli kamera yerleştiren kadın, kocasının yeğenine tacizde bulunduğunu fark edince penisini kesti

Vietnam’da yaşanan bir olay dünya basının gündemine bomba gibi düştü. Kocasının davranışlarından şüphelenen bir kadın, evine gizli kamera yerleştirdi. Kocasının kendi yeğenine cinsel tacizde bulunduğu anları kamera kayıtlarıyla öğrenen kadın, kocasının cinsel organını kesti.

22.03.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-16:30) Kocasını takip etmek için evine gizli kamera yerleştiren kadın, kocasının yeğenine tacizde bulunduğunu fark edince penisini kesti

Vietnam’ın Son La bölgesinde ilginç bir olay meydana geldi. Kocasının yeğenin, amcasının davranışlarını şikâyet etmesi üzerine evine gizli kamera sistemi kuran kadın, eşini yeğenine tacizde bulunurken yakaladı. 

Polis raporlarına göre adı Nguyen Van H. olarak açıklanan bir adam yeğenlerine karşı cinsel tacizde bulundu. Nguyen Van’ın eşi durumu anladı ve eşini yakalayabilmek için yeğeninin yatağının kenarına bir gizli kamera sistemi kurdu.

Uyumasını bekledi

Gizlice kaydettiği kamera görüntülerini izleyen kadın, kocasının öz yeğenine cinsel tacizde bulunduğunu tespit etti. Gördüklerinin intikamını almak için ise eşinin uyumasını bekledi. Yeni bir bıçak satın alarak kocasının uykuda olduğu sırada cinsel organını tamamen kesti. Blogtuan.info'nun bildirdiğine göre, korkunç olaya ait görüntüler yerel polis yetkilileri tarafından inceleniyor.

Bıçak

Doktorlar kurtaramadı

Yaşanan olaya ilişkin açıklamalarda bulunan doktorlar, adamın cinsel organın bedenini oldukça yakın bir noktadan kesildiğini belirtti. Tıbbi olarak penisi kurtarmanın mümkün olmadığı ifade edildi.

Penisi kesilen kocanın ameliyatında bulunan dokor Dinh Khac Truong konuya ilişkin: “Ameliyat doktor için çok zordu çünkü yara çok derindi. Organın dikilerek yeniden fonksiyonlarını yerine getirmesi imkânsızdı. Ayrıca penisin bıçakla kesilmesi doktorların yarayı tedavi etmesini, enfeksiyondan korunmak için kopan yeri uygun şekilde yıkamasını gerektirir. Bu nedenle cinsel organ tamamen işlevini kaybetti.” ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal