09.07.2021-12:20 (Son Güncelleme:02.10.2021-11:15)


1

27 yaşındaki Sabiha Mutlu, kocası tarafından tam 5 kurşunla vuruldu. Genç kadın dün görülen duruşmaya sedye ile katıldı.



2

Sabiha Mutlu ve Samet Mutlu 2012 yılında evlendiler. Daha sonrasında geçinemedikleri için evleri ayırdılar ve Sabiha Mutlu, kocasına boşanma davası açtı.



3

Fakat Samet Mutlu, problem çıkarmaya başladı hatta kurusıkı tabanca ile eşine ateş açtı, tehditler savurdu.



4

Asıl büyük olay ise 22 Mayıs 2021 tarihinde yaşandı. Sabiha Mutlu, Samet Mutlu'nun kızını zamanında getirmemesi üzerine evine gitti. Burada sokakta tartışmaya başladılar. Samet Mutlu, çıkardığı tabancı ile kadına ateş etmeye başladı. Kadın kanlar içinde yere yığıldı ama Samet Mutlu ateş etmeyi kesmedi.



5

En sonunda kadının çığlıklarını komşular duydu ve adamın kafasına saksı fırlattılar. Böylece Samet Mutlu havaya ateş açtı ve arabasına binip uzaklaştı. Daha sonra ise karakola teslim oldu.



6

Duruşmadan sonra konuşan Sabiha Mutlu yaşadıklarını anlattı. Genç kadın daha önce kaldığı hastane odasından da röportaj vermişti. Bu röportajında Samet Mutlu'nun 'benden boşanamazsın sen mezara ben cezaevine' dediğini söylemişti.



7

Sabiha Mutlu'nun acılı annesi de duruşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu. Anne; devletin adama en ağır cezayı vermesini istediğini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr