Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz kitabının yazarı kimdir? Yazar kocasını öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz? adlı kitabın yazarı olan Nancy Crampton Brophy, kocasının ölümüne sebep oldu ve 7 hafta süren duruşma sonrasında Mayıs ayında kocası Dan Brophy 'i öldürmek suçundan dolayı ikinci derece cinayetten suçlu bulunarak hapse gönderildi. Bu ilginç olayın detayları ise haberimizde..

14.06.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-14:40) Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz kitabının yazarı kimdir? Yazar kocasını öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

' Kocanı Nasıl Öldürürsün ' başlığı taşıyan bir çevrimiçi makale kaleme alan aşk romanı yazarı olan Nancy Crampton Brophy, Mayıs 2022 yılında Portland 2da bulunan işyerinde kocasının ölümüne sebep oldu. Yazar, Pazartesi günü yapılan duruşmada ise ömür boyu hapis cezası aldı.

Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz adlı kitap yazrı kim

71 yaşında olan Nancy Crampton Brophy, 7 hafta süren duruşma sonrasında 25 Mayıs 'ta ikinci derece cinayet işlemek suçundan dolayı mahkeme tarafından suçlu bulunarak içeri girdi. KGW - TV 'nin paylaşımına göre Crampton Brophy 'nin aldığı ceza 25 sene hapiste kaldıktan sonra şartlı olarak tahliye olma ihtimali taşımaktadır.

Savcılar da Crampton Brophy 'nin 63 yaşında olan kocası Dan Brophy 'i para sorunları ile hayat sigortası parasını almak için öldürdüğü iddiasında bulundular. Dava, Crampton Brophy 'nin seneler önce yazdığı makaleden dolayı ulusal dikkat çekti fakat parçanın duruşmada delil olarak kullanılmasına da izin verilmedi.

Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz yazarı tutuklandı

Crampton Brophy 'nin avukatı ise müvekkilinin maddi sıkıntılar içinde olduğu iddialarına karşı itirazda bulundu. Mahkemede konuşan cinayet zanlısı yazar ise hem kendisinin hem de eşinin emekli olma planları yaptıklarından dolayı hayat sigortası satın aldıklarını ve borçlarını da azaltmak için bir takım planları olduğunu aktardı.

Nancy Brophy 'nin yıllar öncesinde yazdığı '' Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz '' adlı kitaptan dolayı uluslararası çapta ün kazanmış ancak söz konusu o kitabın yapılan duruşmada bir delil olarak kullanılması için de mahkeme tarafından izin verilmemiştir.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal