Kocaman Ailem Yeni Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Kocaman Ailem dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

22.06.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-12:20)

ATV ekranlarında yayınlanan Kocaman Ailem dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? detaylar haberimizde...

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel ve Özge Özder gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kocaman Ailem dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

KOCAMAN AİLEM DİZİ 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kocaman Ailem dizisi 4. bölüm fragmanında; Güzide, Hulusi için kurduğu planı başarılı bir şekilde uygulamış ve şirketin yarısını Şinasi sayesinde almıştır. Hulusi, Şinasi'nin bu hatasını affetmez. Hulusi onu evinden, işyerinden ve hayatından kovar.

Ercan ise Demir'e aşık olduğunu söyler. Demir kıskançlık krizi geçirir ve soluğu Elif'in yanında alır. İkili bir anda kavga etmeye başlar.

Hulusi, Elif'in annesi olrak kadını tanımadığı için sürekli kim olduğunu sorgulamaktadır. konuşmaları duyan Jale, Hulusi'nin karşısına dikilir.

Kocaman Ailem 4. yeni bölümü ile 28 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal