Kocaeli'nde Dini Nikahlı Eşini Ve 6 Kişiyi Rehin Alan Şahıs Tutuklandı

Kocaelin’de dini nikahlı eşini ve 6 kişiyi bıçakla rehin alan şahıs tutuklandı.

29.05.2021-20:04 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-20:14) Kocaeli'nde Dini Nikahlı Eşini Ve 6 Kişiyi Rehin Alan Şahıs Tutuklandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde kendisiyle görüşmek istemeyen dini nikahlı kadın evine bıçakla gelen ve 7 kişiyi rehin alan H.B. (35), polis tarafından  kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı.

3'ü ÇOCUK 7 KİŞİYİ REHİN ALDI

Kocaeli’nde gece 00.30 sularında bir evde meydana geldi. Ayrılmak isteyen  kadının, dini nikahlı eşinin ailesiyle yaşadığı eve giden H.B., G.G. ile görüşmek istediğini söyledi. Çıkan tartışma sonucunda H.B., dini nikahlı eşi G.G. ile R.V.G.S., M.S., G.E.G., K.S.M., Y.A. ve S.N.K.'yı bıçakla rehin alarak zor anlar yaşattı. Sesleri duyan komşular olayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, 3'ü çocuk 7 kişiyi bıçakla tehdit eden ve rehin tutan H.B.'yi uzun gayretleri sonucunda ikna ederek gözaltına aldı. İfadesi alınan şahıs polis merkezine getirildikte sonra işlemleri tamamlandı daha sonra H.B.çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal