Kocaeli'de görenlerin adeta nutku tutuldu! Sahillere 4 büyükbaş ölüsü vurdu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Kerpe, Cebeci ve Kumcağız sahillerinde akılalmaz bir olay yaşandı. Yüzmeye giden vatandaşlar sahillere vuran 4 büyükbaş ölüsü görünce hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...

27.06.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-10:17) Kocaeli'de görenlerin adeta nutku tutuldu! Sahillere 4 büyükbaş ölüsü vurdu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, farklı sahillere vuran 4 büyükbaş ölüsü, belediye ekipleri tarafından alınarak gömüldü. Kerpe, Cebeci ve Kumcağız sahillerinde büyükbaş ölülerini gören vatandaşlar ise durumu Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ihbar etti. 

Sahillerde gerekli inceleme yapıldı 

Zabıta Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri, sahillerde gereken incelemeler yapıldı. Cebeci'de 2, Kerpe ve Kumcağız'da birer büyükbaş ölüsü olduğu tespit edildi. Ekiplerin yapmış olduğu ilk incelemede, hayvanların kulaklarında küpe olmadığı belirlendi. 

''Nakliye esnasında telef olmuşlar''

Öte yandan canlı ithal edilen hayvanların nakliye esnasında telef olmalarının sonrasında açık denize atılmış olabileceği iddia edildi. Yapılan incelemelerin ardından büyükbaş ölüleri, Kandıra Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından iş makinesi yardımıyla alınarak gömüldü.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal