Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sona gelindi: Açılışı Cumartesi günü yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin önümüzdeki Cumartesi günü açılacağını duyurdu. Erdoğan, "Cumartesi günü inşallah Kocaeli Şehir Hastanesini açıyoruz. Şu anda hasta alımına başladı. Ardından İzmir hazır şu anda, İzmir'i açacağız. Bütün bunlarla beraber bu şehir hastanelerimizi de yaygınlaştıracağız." ifadelerini kullandı.

13.04.2023-09:19 - (Son Güncelleme: 13.04.2023-17:02)

Katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin önümüzdeki Cumartesi günü açılacağını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Şehir Hastanelerimizi yaygınlaştıracağız

AA’da yer alan habere göre; İstanbul'da Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi, Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesinin bulunmaması halinde Kovid-19 salgınında işlerin zor olabileceğini ifade eden Erdoğan, şu anda Türkiye'nin 19 ayrı yerinde şehir hastanesi olduğunu belirtti ve "Her büyükşehre bir defa bir tane şehir hastanesini kuracağız. Cumartesi günü inşallah Kocaeli Şehir Hastanesini açıyoruz. Şu anda hasta alımına başladı. Ardından İzmir hazır şu anda, İzmir'i açacağız. Bütün bunlarla beraber bu şehir hastanelerimizi de yaygınlaştıracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerini yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarına işaret ederek, ayrıca şehir hastanelerinin alt segmenti olan eğitim hastaneleri de olduğunu ifade etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal