Koca Koca Yalanlar Erdem Kim? Erdem’in Gerçek İsmi Ve Daha Önce Oynadığı Diziler

Koca koca yalanlar Erdem karakterine hayat veren oyuncu oldukça tanıdık bir sima ve bir çok popüler dizilerde oldukça iyi işler çıkardı. Bizde bu usta oyuncuyu yani koca koca yalanlar dizisi Erdem kim olduğunu anlatırken oyuncunun gerçek ismini ve daha önce hangi dizilerde yer aldığını da açıklayacağız.

13.10.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-14:57) Koca Koca Yalanlar Erdem Kim? Erdem’in Gerçek İsmi Ve Daha Önce Oynadığı Diziler

 Koca koca yalanlar Erdem karakterine hayat veren oyuncu oldukça tanıdık bir sima ve bir çok popüler dizilerde oldukça iyi işler çıkardı. Bizde bu usta oyuncuyu yani koca koca yalanlar dizisi Erdem kim olduğunu anlatırken oyuncunun gerçek ismini ve daha önce hangi dizilerde yer aldığını da açıklayacağız.

Koca Koca Yalanlar Erdem Kim? Nasıl Bir Karakter?

Müjgan geçtiğimiz bölümde Sude’nin oyununa geldi ve bir kumarbaz gibi polisler tarafından yakalanıp nezarete atıldıktan son bu işlerin arkasında Sude’nin olduğunu anlar. Tabi Müjgan’ın kankaları da Mujgan’a yardım edelim derken onlarda polis tarafında yakalanınca Sude bir taşla iki kuş vurmuş oldu.

Ancak intikam soğuk yenen yemek. Buna göre hareket edip Müjgan ve kanları Sude’den intikam almak için Alp’i kullanırken Mujgan da eski arkadaşı karizmatik Erdem‘in birden çıkıp gelmesi ile Ahmet’in kıskançlık duyguları kabaracak. Evinde gül gibi karısı varken gözü dışarıya kaydığı ve Müjgan’ı üzdüğü için kendisin suçlayıp Karizmatik Erdem’in karısı Müjgan ile olan samimi olmasına engel olacak.

Müjgan ise gözü hiç bir zaman Erdem de olmasa da Ahmet’in kendisini kıskanması hoşuna gidecek. Koca koca yalanlar Erdem karakteri bölüm oyuncusu olarak gelecek ve sanırım bir bölüm oynanacak. Bir çok dizide gördüğümüz en sonra koca koca yalanlar dizisi Erdem olarak oynayan oyuncunun gerçek ismini merak ediyorsanız alt paragrafta sizleri bekliyor. 

Savaşçı Kuzgun (Engin Benli) Kim?

Koca Koca Yalanlar dizisinde Erdem karakterine hayat verecek olan oyuncunun gerçek ismi Engin Benli‘dir. Kendisini aslında bir çok diziden tanısak da akıllarda “Kanıt”  dizisindeki “Orhan başkomiser” rolü ile çok beğeni topladı. Usta oyuncu Ocak 1970 yılında Sahil kentimiz olan İzmir’de hayata gözlerini açmıştır. Kova burcu olan Engin, oyunculuk eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

İlk TV karşısına 2004 yılında yayınlanan Büyük buluşma dizisinde ekran karşısına çıkmıştır. 2006 yılında ise sinema filmi olan “Polis” filminde “Volkan” karakterine hayat vermiştir. Daha sonra bir çok oyuncularımız gibi Engin bey de “Arka Sokaklar” dizisinin setinin tozunu yutmuştur. Ardından 2007 yılında yayınlanan “Gazi” adlı dizide konuk oyuncu oldu. 2010 yılına gelindiğinde belkide bir çoğumuzun oyuncuyu burada tanıdığı “Kanıt” adlı dizide “Başkomiser Orhan” karakterine hayat vermişti.

Yıldızının parlaması ve ülke çapında tanınan bir oyuncu olması burada geçirdiği 4 sezonun büyük etkisi oldu. Buradaki rolü iyi olsa da “Payraz Karayel” adlı dizisindeki “Zafer” rolü ile kötü karakteri de başarı ile canlandırmıştır. En Son alarak Savaşçı dizisine kuzgun olarak izlediğimiz usta oyuncuya başarılar dileriz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal