Klopp: 'Messi Ve Ronaldo Gibilerle Hiç Çalışmasam Sorun Olmaz'

Liverpool Teknik Adamı Jürgen Klopp, dünya starı oyuncularla aynı ekipte olmamanın kendisi için sorun olmadığını dile getirdi.

06.05.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:38) Klopp: 'Messi Ve Ronaldo Gibilerle Hiç Çalışmasam Sorun Olmaz'
Liverpool Teknik Adamı Jürgen Klopp, Lionel Messi veya Cristiano Ronaldo gibi dünyanın en büyük yıldız oyuncularıyla aynı takımda yer almamanın kendisi için problem olmadığını; elindekilerle yetinmekten memnun olduğunu belirtti.

Klopp, beIN Sports'a yaptığı açıklamalarda kendisine sorulan "Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Sergio Agüero ve Kylian Mbappe gibi dünya yıldızlarından hangisi ile çalışmak isterdiniz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Bir sonraki gün manşet olmadan böyle bir soruyu cevaplamam mümkün değil. Bu oyuncuların hepsini seviyorum, onlar gibi başka isimler de var. Hepsi fevkalade oyuncular. Yetenekleri, tutum ve davranışları sayesinde şu an oldukları yerdeler. Onları izlemekten zevk alıyorum ancak onlarla hiç çalışmamak benim için problem olmaz."

Sadece Ronaldo, Messi, Agüero ve Mbappe sorulsa da Klopp bu oyunculara Sancho da dahil olmak üzere başka futbolcularıda kattı:

"Neymar ve Robert Lewandowski bu listenin neresinde? Bir sürü iyi futbolcu var. Lewandowski ile çalışmıştım mesela..."

"Aralarında en büyük geleceğe sahip olan isim Mbappe. Jadon Sancho'yu da bu listeye ekleyebiliriz. Sadio Mane ve Mohamed Salah da bu listede olacak kadar genç isimler. Elimdeki kadrodan son derece mutluyum. Başka futbolcular hakkında hiçbir zaman düşünmedim. Hangi kulüpteysem oradaki futbolcularla çalışır; başka futbolcuların hayalini kurmam. Gelecekte bu isimlerden birini takıma katar mıyız, orasını göreceğiz. Eğer katamazsak elimizdeki isimlerden en iyi şekilde yararlanırız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal