KKTC’de Coronavirüs Salgını Sebebiyle Seçim Etkinlikleri İptal Edildi

KKTC’de bağımsız cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, coronavirüs salgını sebebiyle seçim etkinliklerinin 1 hafta süreliğine iptal edildiğini açıkladı.

10.03.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-16:10) KKTC’de Coronavirüs Salgını Sebebiyle Seçim Etkinlikleri İptal Edildi

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı, Kudret Özersay bugün bir kişide coronavirüs tespit edilmesi üzerine ülke genelinde tüm seçim etkinliklerinin 1 hafta süreyle iptal edildiğini duyurdu.

Özersay yaptığı açıklamada, “Yarınki Değirmenlik etkinliğimiz de dahil önümüzdeki bir hafta boyunca seçim bağlamında yapmayı düşündüğümüz tüm toplu etkinliklerimizi iptal ediyoruz. Şu anda hiçbir şey kamu düzeninden ve toplum sağlığından daha önemli değil” ifadelerini kullandı.

KKTC’DE CORONAVİRÜS GÖRÜLDÜ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Ali Pilli, Almanya'dan ülkeye giriş yapan 65 yaşındaki bir turiste coronavirüs tespit edildiğini duyurmuştu.

Ortaya çıktığı günden bu yana dünyada hızlı bir şekilde yayılan coronavirüs, KKTC'de de görüldü.

Çin'in Vuhan şehrinde 12 Aralık 2019’da ortaya çıkan ve küresel bir problem haline dönüşen öLdürücü coronavirüsü, Türkiye'nin çevresini sarmış vaziyette.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

KKTC'de yeni tür coronavirüsün yayılmasının önüne geçebilmek amacıyla 15 Mart'a kadar bütün okullar tatil edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal