10.09.2022-13:15 (Son Güncelleme:10.09.2022-13:13)


1

Çocukların travmaları

Çocukların travmaları

Her gün okula gönderdiğimiz çocuklarımızın orada geçirdiği zamanlarının sağlıklı olduğundan ne kadar emin olabiliyoruz? Ya da çocukların yaşadığı travmalara ne denli hakimiz?



2

Her gün ağlıyordu

Her gün ağlıyordu

ABD'nin Mississippi eyaletinde yaşayan bir aile, çocuklarının okuldan her gün ağlayarak döndüğü için endişelenmeye başladı ve kızlarının saçlarının arasına bir kayıt cihazı takmaya karar verdiler. Gün sonunda kayıt cihazını dinleyen aile, anaokulundaki öğretmenin çocuklara zorbalık ettiğini anladılar.



3

Kayıt cihazıyla anladılar

Kayıt cihazıyla anladılar

ABD'nin Mississippi eyaletindeki Hernando kasabasında hayatını sürdüren Tomas Valerio ve eşi, okula gitmeyi çok seven kızlarının Spring Hill'e taşındıktan sonra okul dönüşü sürekli olarak ağladığını gördüler.



4

Okul müdürünün açıklaması

Okul müdürünün açıklaması

İlk başta bunun bir alışma süreci olduğunu düşündüler. Ancak bunun devam etmesi üzerine Aile, öğretmen kaynaklı bir durum olduğunu düşünüp okul müdürü ile konuşmaya gittiler. Ancak okul müdürü, anaokulu öğretmeni için aileye "13 yıldır bu kasabada öğretmen böyle bir şey yapmaz. Kızınızın okula alışmak için zamana ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.



5

Cihaz yerleştirdiler

Cihaz yerleştirdiler

Kızlarının ağlamasına daha fazla dayanamadılar ve öğretmenden de içten içe şüphelenmeye devam eden aile, küçük kızın saçlarının arasına bir kayıt cihazı yerleştirmeye karar verdiler.



6

Öğretmenden çocuklara zorbalık!

Öğretmenden çocuklara zorbalık!

Bütün gün açık kalan kayıt cihazının dinlenmesinin ardından öğretmenin çocuklara zorbalık yaptığını anladılar.



7

'Konuşmayı kes!'

'Konuşmayı kes!'

Birçok zorbalıkla dolu ses kaydında öğretmenin küçük kıza, "Konuşmayı kes, hayatında bir kez olsun konuşmayı kes!" dediği belirtildi.



8

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

Ailenin ihbarı üzerine polis ekipleri, öğretmen ile ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR