07.05.2022-13:18 (Son Güncelleme:03.09.2022-14:37)


1

ÇANTASINA KAMERA TAKTI

ÇANTASINA KAMERA TAKTI

Bu yüzden Emma küçük bir kamera satın alıp sabah erkenden Kim'in çantasına sakladı. Öğretmeni, Emma'ya Kim'in otobüsünün yaklaşık beş dakika önce kalktığını söyledi. Ama kameranın navigasyonuna bakan Emma navigasyon simgesinin hâlâ okul bahçesini gösterdiğini gördü.



2

Kim'in öğretmeni de bunun farkındaydı. Sınıfın camından Kim'in hâlâ okul bahçesinde beklediğini görebiliyordu. Okul zili 30 dakika önce çalmıştı ama Kim hâlâ okulun bahçesinde durmaya devam ediyordu. Bir adım bile kıpırdamamıştı ama kısa süre sonra bir şey oldu.



3

Kızın öğretmeni, uzaktan birinin yaklaştığını ve Kim'in de hevesle tepki verdiğini gördü. Üzerinde kırmızı çizgili bir bluz ve siyah bir etek olan uzun boylu bir kadındı bu. Kim'in öğretmeni bu kadını daha önce okulda hiç görmemişti ama görünüşe göre Kim onu iyi tanıyordu.



4

Birbirlerine doğru yürüdüler ve Kim onun elini tuttu. Emma'nın telefonu çaldı ve öğretmen onun navigasyonda gördüklerini doğruladı. Emma korkudan titreyerek koltuğa oturdu. Emma doğruca arabasına binip kızının ve bu yabancı kadının peşine düşmek istedi ama bunu yapamazdı çünkü kamera Wifi'ya bağlıydı. Evden uzaklaştıkça sinyalin zayıflayacaktı.



5

Fakat Emma küçük kızının gözden kaybolmasına da izin veremezdi. Koltuğun kenarına ilişti ve telefonda adeta haykırdı. O sırada Kim ve yabancı kadın hızlı adımlarla yol boyunca yürüyorlardı. Aceleleri varmış gibi görünüyordu ama Kim'in öğretmeni yine de onları hızla takip ediyordu. Emma alnından soğuk terler damlarken telefonla konuşmayı sürdürdü.



6

Sırt çantasından gelen görüntüler kısıtlıydı ama arada sırada duruma dair bir şeyler yakalayabiliyordu. "Şimdi neredeler? Eski bir manastır görüyorum!" dedi, Emma telefonda. Kim'in öğretmeni de görüntüleri doğruladı. Kim ve yabancı kadın manastırın içine doğru yürüdüler ve geniş kapıların ardında gözden kayboldular.



7

ESKİ BİR MANASTIRA GİRDİLER

ESKİ BİR MANASTIRA GİRDİLER

Kim'in öğretmeni camları lekeli pencerenin altında kendine bir yer buldu ve ne yaptıklarını görmek için içeri bakmaya çalıştı...Bu eski bir Manastır binasıydı ve belli ki elektronik aletler burada düzgün çalışmıyordu çünkü içerisi belli belirsiz görünüyordu. Bu esrarengiz kadın, Kim ile birlikte koridorun sonunda duruyordu.



8

Kadın Kim'in kulağına bir şeyler fısıldadı ve küçük kız diğer gölgelerle birlikte bir odaya doğru koştu. Kim'in öğretmeni o kadar odaklanmıştı ki bir anlığına elinde telefon tuttuğunu unutmuştu o sırada Kim'in annesi telefonda "Ne oluyor? Ne görüyorsun" dedi.



9

Kim'in öğretmeni yanıtladı, "Kamerayı boşver, hemen buraya gel!" Emma ne kadar vakti olduğunu bilmiyordu. Hemen arabasına binen Emma manastıra doğru sürdü. Emma manastıra giderken kafasında binlerce korkunç senaryo geçirdi. Yol boyunca gözyaşları yanaklarından süzülüyordu. Oraya vardığında ise Emma'nın suratı kıpkırmızı kesildi.



10

Emma Kim'in öğretmeniyle yüz yüze geldi. Kim'in öğretmenin yüzünde geniş bir gülümseme vardı ve Emma'yı olanları birlikte izlemeye davet etti. Emma olanları anlamamıştı. Yarı ağlamaklı ve öfkeli bir şekilde Emma casus arkadaşının yanında durdu. Neler olduğunu ve endişelenip endişelenmemesi gerektiğini sordu. Emma'nın gözyaşlarına boğulmasına saniyeler kalmıştı ki güven verici bir el onun elini tuttu. Kızı Kim'di bu.



11

BİZE HARİKA BİR HİZMET VERDİ

BİZE HARİKA BİR HİZMET VERDİ

Siyah etekli, kırmızı bluzlu kadın bu küçük çaplı yetimhanenin sahibiymiş aslında bir rahibe olan kadın imkanı olmayan öksüz çocuklara burada baktığını söyledi. Kırmızı bluzlu kadın, kızınız bize harika bir hizmet verdi dedi. Kim'in bu çocuklarla aynı çevreden geldiğini söyleyen kırmızı bluzlu kadın Kim'in onlar için önemli olduğunu söyledi.



12

Küçük yaşta annesini ve babasını bir trafik kazasında kaybetmiş ve o da yetimhanede büyümüştü. Rahibe Kim'in her gün okul çıkışı yetimlerle oynamak için buraya geldiğini söyledi.



13



14

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr