Kızını Öldürdü, Boşandığı Eşi İçin Mezar Kazdı!

Elazığ'da kızını öldüren babanın, boşandığı eşi için de mezar kazdığı ortaya çıktı!

17.06.2020-21:46 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-22:14) Kızını Öldürdü, Boşandığı Eşi İçin Mezar Kazdı!

Olay, bugün merkeze bağlı Kırklar Mahallesi Huzurlu Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmandaki bir dairede meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre, 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı için Diyarbakır’dan Elazığ’daki ağabeyinin evine giden 20 yaşındaki Merve, yengesi ve yeğeniyle bulunduğu sırada 63 yaşındaki baba Mikail K. eve geldi. Eşinden boşanan Mikail K. ile kızının arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

İkili arasındaki tartışma büyürken, baba kızını tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonra kendi başına eden Mikail K., ağrı bir şekilde yaralandı. Olay ekiplere bildirilirken, olay polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlı ekipleri ağır şekilde yaralanan Mikail K.'yı hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

"BENİ ÇOK SEVDİ, ONDAN VURULDU"

Olay yerine Diyarbakır'dan gelen anne Meryem ise "Kızım daha sınava girecekti. Kızım beni çok sevdi, ondan vuruldu." diyerek fenalık geçirdi. 

Hayatını kaybeden Merve'nin sosyal medya paylaşımları ise gözlerden kaçmadı. Merve'nin, "Herkesi affederim babamı asla" şeklindeki paylaşımı beğendiği ve 3 ay önce de "Bir baba düşünün gözünü kırpmadan kızını öldürüyor her şeyi örnek gösterdiniz de çocukları için canını verecek babaları örnek alsaydınız keşke." şeklinde bir paylaşım yaptığı görüldü.

"YA BEN GİRECEĞİM YA KARIM"

Kızını öldüren Mikail K.’nin, eşinden ayrıldıktan sonra 6 ay önce gittiği merkeze bağlı Elmapınarı köyünde mezarlıkta mezar kazdığı da ortaya çıktı. Mikail K.'nın mezarı kazarken, "Bu mezara ya ben gireceğim, ya da karım girecek" dediği iddia edildi.

 Öte yandan, Mikail K.'nın tedavisine devam edildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal