06.03.2024-11:27 (Son Güncelleme:06.03.2024-11:27)


1

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi her yeni bölümüyle büyük yankı uyandırıyor.



2

Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi itiraf etti.



3

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Kızılcık Şerbeti yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor.



4

İlk bölümlerinden itibaren RTÜK tarafından incelenen dizi cuma akşamlarının reytinglerini silip süpürüyor.



5

Muhafazakar ve seküler ailelerin çatışmasını ekranlara taşıyan Kızılcık Şerbeti dizisi son olarak Abdullah Ünal karakterini oynayan Settar Tanrıöğen'in ayrılmasıyla birlikte yeni bir döneme girdi.



6

Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın getirilmesi ise sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Dizinin her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırırken şimdi de Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür'ün yaptığı itiraf konuşuluyor.



7

Bir YouTube programına konuk olan Zeynep Gür, Kızılcık Şerbeti'nin isminin kafalarında ilk başta başka olduğunu açıkladı. 'İzleyici bilmiyor ama biz isimlere çok çalışıyoruz' diyen Gür, Kızılcık Şerbeti'nin isminin ilk olarak "Akide Şekeri" olarak düşünüldüğünü söyledi. Gür; 'Birkaç bölüm çıkınca hiçbir şeker tarafı yok diye ismi değiştirmeye karar verdik' açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr