16.03.2024-09:56 (Son Güncelleme:16.03.2024-09:56)


1

Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi için son kararın verildiği iddia edildi.



2

Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisinin bir önceki bölümünde Çimen, yasak aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası Gökhan ile imam nikahıyla evlenerek izleyenleri krize sokmuştu.



3

Ailesine evlilik haberini vermek için eve gelen Çimen’in tesettüre girmesi herkesin ağzını açık bırakmıştı. Allah için değil de yasak aşkı için başını örten Çimen hakkında “Tesettürü oyuncak ettiniz yeter artık” yorumları yağmıştı.



4

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünde de tepki çeken sahnelerin ardı arkası kesilmezken final kararı iddiası ortalığı karıştırdı.



5

Ekranların iddialı projeleri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon sonunda, sezon finali değil direk final yaparak ekranlara veda edeceği öne sürüldü.



6

Özellikle yeni sezonda reyting sıralamasında inişli çıkışlı bir süreç yaşayan Kızılcık Şerbeti dizisinin final iddiası sonrasında ise resmi bir açıklama gelmedi.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr