25.01.2023-17:10 (Son Güncelleme:27.04.2023-12:43)


1

Müjde Uzman

Müjde Uzman

Güzel oyuncu son olarak sosyal medyada yaptığı işlerle sık sık gündeme gelen Oğuzhan Uğur ile beraberdi.



2

Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen

Kızılcık Şerbeti dizisinin babası Settar Tanrıöğen, özel hayatını magazinden uzak tutan isimlerden. Ünlü oyuncunun sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.



3

Sıla Türkoğlu ve Doğakan Güngör kameralara yakalandı

Sıla Türkoğlu ve Doğakan Güngör kameralara yakalandı

Kızılcık Şerbeti dizisinde partner olan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, bir mekanda eğlenirken görüntülndi. Daha öncede görüntülenen ve aralarında aşk dedikodusu çıkan ikili, baş başa eğlenceleri ile dikkat çekti. Bir meyhanede görüntü veren genç oyuncular hakkında, 'iş aşka dönmüş', 'iyi aile çocuğu Fatih rakı masalarında' gibi yorumlar yapılırken, ikilinin arasındaki durumun diziyi olumsuz etkileyeceği söylentileri çıktı. Dizinin fanları bu söylentilerden rahatsız olup şikayette bulundular.



4

Evrim Alaska

Evrim Alaska

Dizinin despot karakterlerinden biri olan Evrim Alasya’nın sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. Bir dönem Haluk Bilgner’le adı anılan başarılı oyuncunun şu sıralar yalnız olduğu iddia ediliyor.



5

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

Dizinin ana karakteri Doğa’yı canlandıran genç oyuncu, son dönemlerin en gözde isimlerinden biri. Emanet dizisi ile tanınan Tüğrkoğlu, aynı dizide rol aldığı Doğukan Güngör ile birlikte olduğu iddia ediliyor.



6

Barış Kılıç

Barış Kılıç

Reyting rekorları kıran dizinin başrol kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Barış Kılıç, 2007 yılında Ayşegül Kılıç ile evlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr