Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde yeni bölüm hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Kaliteli oyuncu kadrosu ve hikayesiyle milyonları ekranlara kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı ile ilgili araştırmalar yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanı...

21.01.2023-11:26 - (Son Güncelleme: 21.01.2023-11:26) Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV ekranlarında reytingleri kasıp kavurmaya devam ediyor. İlgi çekici konusu ile önemli ve kaliteli isimlerden oluşan oyuncu kadrosu sebebiyle sürekli gündeme gelen Kızılcık Şerbeti 14. bölümü hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Kıvılcım ve Ömer'in birlikteliği daha ilk gecenin sabahında, Metehan ve annesinin habersiz bir şekilde eve gelmesiyle büyük bir darbe alacaktır. Öte yandan Nursema'nın Umut ile bir kafede buluştuğu haberi Pembe'ye ulaştığında, Pembe'nin tepkisi çok sert olacaktır. Ömer'in ısrarlarına dayanamayıp onunla konuşmayı kabul eden Kıvılcım, hayatının şokunu yaşayacaktır.

Kızılcık Şerbeti 14 Bölüm Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanı izle

Kızılcık Şerbeti 14. bölümü 27 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında dizi severlerle buluşacak. Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanını izlemek için Show TV’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal