19.03.2024-09:12 (Son Güncelleme:19.03.2024-09:12)


1

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizideki her sahne sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor.



2

Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen 'Ramazan' sorusu damga vurdu.



3

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.



4

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı dizide bu defa Mert Yazıcıoğlu ile Nefise Esma Yılmaz'ın bir sahnesi gündem oldu.



5

Olayların hız kesmeden geliştiği Kızıl Goncalar'ın son bölümünde izleyiciyi güldüren bir sahne ekranlara geldi.



6

Cüneyd'e bir şeyler ısmarlamak isteyen Mira'nın İslamiyetle tanışması adeta gülümsetti. Dizide Mira, Cüneyd'e 'Bir şeyler ısmarlayayım çay kahve?' diye sordu.



7

Cüneyd ise 'Recep, Şaban' diye yanıt verdi. Mira ise 'Onlara da mı çay ısmarlayayım?' diyerek yanıt verdi. Bu sahne kısa sürede gündem oldu. Sosyal medayada; 'Tam Kıvılcım'ın kızı olacakmış', 'Çok komik bir sahneydi', 'Güldüren bir sahne oldu' gibi yorumlar yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr