13.02.2024-17:42 (Son Güncelleme:13.02.2024-17:42)


1

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı dizi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor ve yayın durdurma cezası aldığı günden bu yana tartışmaların odak noktası olmaya devam ediyor.



2

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Müyesser karakteriyle ön plana çıkan Asiye Dinçsoy gerçek hayattaki haliyle şoke etti. Dinçsoy'un başörtüsüz halini görenler tanıyamadı.



3

Sevilen oyuncu Özgü Namal'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndürerek heyecan yaratan Kızıl Goncalar dizisi şüphesiz sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri oldu. Her sahnesi çok konuşulan dizide muhafazakar ve seküler çatışmasının arasında kalan bir anne-kız hikayesi ekrana taşınılıyor.



4

Kızıl Goncalar dizisi ilgi çekici ve tartışma yaratan hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide Müyesser karakterine canlandıran Asiye Dinçsoy da başarılı performansı ile adından söz ettiriyor.



5

Sadi Hüdayi Güneş'in eşi Hasna Güneş'in ablası olan Müyesser, tarikat içerisinde saygınlığı olan kadınları yönlendiren bir isim olarak biliniyor.



6

44 yaşındaki ünlü oyuncu, ilk kez Müyesser karakteri için tesettüre girdiğini açıkladı. Daha önce Zümrüdüanka, Kırmızı Oda, O Kız, Elimi Bırakma, Şimdi Onlar Düşünsün gibi birçok başarılı projede yer alan Dinçsoy'un gerçek hayattaki hali gündeme geldi.



7

Asiye Dinçsoy'un başörtüsüz halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Dinçsoy'un Instagram'daki pozlarına 'Bambaşka biri', 'Tanıyamadım', 'Başkası sandım' gibi yorumlar yağdı. İşte o fotoğraflar... Asiye Dinçsoy, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2016 yılında Toz Bezi filmindeki Nesrin rolü ile 35. İstanbul Film Festivali, 21. Nürnberg Ger-TR Film Festivali ve 27. Ankara Film Festivali'nden "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. 2012 yılında 44. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde Press filmindeki Songül rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr