Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı: Kızıl Goncalar bugün var mı? Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Fox TV’nin çok konuşulan dizisi Kızıl Goncalar’ın yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı konusu ise oldukça merak ediliyor. Yapımcılık görevini Gold Film’in üstlendiği Kızıl Goncalar yeni bölüm detayları haberimizde…

08.01.2024-17:20 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-17:20) Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı: Kızıl Goncalar bugün var mı? Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerini üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta Pazartesi günleri yayınlanan ve daha birkaç haftadır ekranlarda olmasına rağmen sosyal medyada Gündem olan dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Levent ve Meryem’in tanışması iki farklı karakterin çatışmasını ortaya çıkaracak. Peki Kızıl Goncalar bugün var mı? Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Meryem’in kızı Cüneyt Efendi ile evlendirilmek istense de babasının bu karara ne diyeceği merak konusu olacak. Meryem öncesinde Levent'in yanına gidip yardım istediği için o an suç üstü yapılıp yapılmayacağı bu akşamki bölümde belli olacak.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm Fox TV 8 Ocak 2024 yayın akışı içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla dizinin yeni bölümünün bu akşam ekranlarda olması konusunda herhangi bir sorun bulunmuyor. Saat 20.00’de başlayacak olan yeni bölüm sonrasında Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı ekranlara getirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal