Kıyıya vuran gizemli nesne korkuttu: Gerçeği öğrenenler şaşkına döndü

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda kıyıya vuran gizemli liste büyük tartışma yarattı. İnsanları ürküten nesneyi görenler polise haber verdi. Uzmanlar ise korkutucu nesnenin bir balinanın cinsel organından kopan parça olabileceğini ifade ediyor. İşte detaylar...

18.10.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 18.10.2022-12:57) Kıyıya vuran gizemli nesne korkuttu: Gerçeği öğrenenler şaşkına döndü

Avustralya’nın Qeensland şehrindeki Magnetic Island kumsalında yürüyen bir kişi bu sırada kıyıya gizemli bir nesnenin vurduğunu gördü. Kıyıya vuran bu nesneyi sosyal medya hesabından paylaşan kadın, nesnenin ne olduğu hakkında bir fikre varamayarak “Bu da ne? Bacağım kadar büyük. İğrenç!” dedi. 

Kıyıya vuran gizemli nesne korkuttu

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği gönderide gizemli nesnenin insan bacağı olduğu iddia edilirken, gerçek konunun uzmanları tarafından açıklandı.

Kıyıya vuran nesne

Yaban hayatı araştırmacısı Dr Vanessa Pirott, kambur balinaların şu anda bölgede üremekte olduğuna dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan görüntüye dair ise bu gizemli nesnenin erkek bir balinanın kavga sırasında cinsel organından kopan bir parça olabileceğini vurguladı.

Balinaların çiftleşme mevsimi boyunca dişilerinin sevgisini kazanmak için aralarında savaştıklarını ifade eden Pirott, “Bir bilim insanı olarak sosyal medya görüntüsünden çok daha fazla bilgiye sahip olmak isterdim. Bu tanımlanamayan nesnenin bulunduğu yer, şu anda çok sayıda kambur balinanın bulunduğu yer. Bu aşamada kesin olmamakla birlikte balina cinsel organ parçası olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal