Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Dizisinin Adı Ne? Ne Zaman Yayınlanacak? Partneri Kim Oldu?

Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir projeye 'evet' dedi! Peki Kıvanç Tatlıtuğ hangi dizide rol alacak? Hangi karaktere can verecek? Partneri kim olacak? En son Çarpışma dizisiyle ekrana gelen yakışıklı oyuncunun yeni projesine dair merak edilen tüm detaylar...

12.01.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-15:02) Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Dizisinin Adı Ne? Ne Zaman Yayınlanacak? Partneri Kim Oldu?

Bir süredir ekranlardan uzakta olan ve en son Çarpışma dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan müjdeli haber geldi. Uzun bir aranın ardından Kıvanç Tatlıtuğ yeniden setlere dönüyor. Ekran karşısına çıkmaya hazırlanan genç oyuncunun hayranlarının güzeli haberi aldıktan sonra ilk merak ettikleri şunlar oldu; Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesinin adı ne? Başrolü kiminle paylaşacak? Dizinin çekimlerine nerede başlandı? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte çekimlerine bu ayın sonunda başlanacak dizinin ayrıntıları

KIVANÇ TATLITUĞ'UN ROL ALACAĞI DİZİDEKİ PARTNERİ KİM?

"Kod adı: Bir Denizaltı Hikayesi" dizisiyle yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'un dizide hangi karaktere can vereceği netlik kazanmaya başladı. Tatlıtuğ'un partneri de belli oldu. Kod adı “Bir Denizaltı Hikayesi” dizisi Tatlıtuğ için bir ilk olacak. 30 Ocak'ta sete başlanacak olan dizi yakışıklı oyuncunun ilk dijital projesi. Arman karakterine can vereceği dizide başrolü Özge Özpirinçci ile paylaşacak. Tatlıtuğ'un ilk bilinen partneri Özge Özrpirinçci oldu. Özpirinçci dizide Defne rolüne hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosu tamamen netlik kazanmamakla birlikte görüşmeler sürüyor. 

DİZİNİN KONUSU NE? NEREDE ÇEKİLİYOR?

Netflix'in açıkladığı projeler arasında Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynayacağı "Bir Denizaltı Hikayesi" de yer alıyordu. Tolga Karaçelik ile Umut Aral'ın yöneteceği OGM Medya imzalı dizide Tatlıtuğ’a eşlik edecek diğer başrol oyuncusu Özge Özpirinçci.

Birinci sezonu 8 bölüm olarak belirlenen dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor. Dizide Arman adlı bir denizaltı araştırma görevlisini canlandıracak olan Tatlıtuğ, İstasnbul - Bodrum arasında mekik dokuyor. 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal