Kıvanç Tatlıtuğun Mercedes reklamı sosyal medyayı salladı İşte çok konuşulan o reklam

Mercedes’in yeni reklam yüzü Kıvanç Tatlıtuğ olurken reklam kısa sürede olay oldu. Sosyal medyada gündem olan reklam pek çok kişi tarafından konuşuluyor. İşte o çok konuşulan reklamla ilgili detaylar…

23.04.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-14:34) Kıvanç Tatlıtuğun Mercedes reklamı sosyal medyayı salladı İşte çok konuşulan o reklam

Kıvanç Tatlıtuğ’un reklam yüzü olduğu Mercedes dün yayınladığı reklamla gündeme bomba gibi düştü. Sosyal mesajlarda veren reklam oldukça ilgi gördü. Reklamın yayınlanma tarihide dikkat çekerken çevreye duyarlı olmamız ve geleceğimizi kurtarmamız gerektiğine de vurgu yapıldı. İşte o çok konuşulan reklamla ilgili detaylar…

Mercedes’in yeni yüzü Kıvanç Tatlıtuğ oldu

Her sene 22 Nisan tarihi Dünya Günü olarak kutlanmaktadır. Dünya’nın geleceği iyilik ve barışın bir olacağı böylece anlamlı bir günde yayınlanan Mercedes reklamı oldukça ses getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ’un reklam yüzü olduğu markanın böylesine anlamlı bir günde farkındalık yaratması da dikkatlerden kaçmadı. Dünya otomotivinde çığır açan Mercedes yeni elektrikli aracı için bir reklam filmi çekti. Güzel bir reklam projesi ile ekrana gelirken Mercedes’in reklam yüzü de yakışıklı oyuncumuz Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Çok kısa bir sürede binlerce kişinin izlediği reklam oldukça beğeni toplarken, günün en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

Mercedes'in yeni ürettiği elektrikli aracı Mercedes-EQ için kamera karşısına geçen Tatlıtuğ, yine adından söz ettirmeyi başardı. Her girdiği projeyle çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, herkesin uzun süredir beklediği reklam filmi ile karşımıza çıktı. 22 Nisan Dünya Günü’nde yayınlanan reklam verdiği mesajla da oldukça anlamlı bulundu. Mercedes’in yeni elektrikli aracını tanıtan reklam "Dünya, bu senin için" ifadeleri ile paylaşıldı.

Özellikle dünyanın kötüye gittiği çevremizin kirlendiği bu süreçte verdiği mesajla oldukça farkındalık yaratmayı amaçlayan Mercedes geleceğimizi korumamız gerektiğine de vurgu yaptı. Yeni elektrikli aracın çevre temizliği sağladığını ve sağlık açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan reklamda geleceğin araçlarının elektrikli araçlar olduğuna da değindi. Otomotiv devi şirket 2029 yılına kadar üreteceği araçları elektrikli olacağını ve dünyaya ve çevreye verilen zararın en aza indirilmesi için çaba göstereceğini açıkladı.

Mercedes yeni yüzü Kıvanç Tatlıtuğ oldu

Mercedes’ten Kıvanç Tatlıtuğ’a araç

Reklam yüzü olduğu Mercedes ile anlaşma yapan Tatlıtuğ’a yeni üretilen Mercedes EQS model araba verildi. Mercedes ürettiği araçlarla çok konuşulmaya devam ederken şimdiye kadar piyasada iki elektrikli araçla yer alıyor. Mercedes-EQ bu sene yeni araçlarla piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Alınan bilgilere göre şirket EQA, EQB ve EQE model araçlar ile piyasaya yerini alacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un reklamda kullandığı araç ise EQS markadır.

Sosyal medyayı salladı

22 Nisan gününün anlam ve önemine yakışır bir reklamla ekrana gelen Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyada oldukça konuşuldu. Reklam hakkında ve Tatlıtuğ hakkında yapılan bazı yorumlar şu şekildedir:

“Ben niye ağladım ki bu reklamda abi çok iyi ya”

“Mükemmel reklam. Reklam dediğin böyle olur bak gör”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal