28.10.2023-13:48 (Son Güncelleme:28.10.2023-16:38)


1

Aile dizisinde Aslan karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dillerden hiç düşmüyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü isim geçtiğimiz gün 40 yaşına bastı. Eşi Başak Dizer, Tatlıtuğ için sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı.



2

Ünlü isimlerin akın akın geldiği parti akşam 20.00'de başladı ve geç vakitlere kadar sürdü.



3

nob Magazin'de yer alan habere göre; geceye Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan, Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak, Demet Akbağ, Fulya Terim ve kızı Buse Terim, Ece Sükan, Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken, Burak Yamantürk, Nail Gönenli, Ece Yörenç, Kerem Çatay, Zeynep Beşerler, Deniz Marşan, Didem Soydan, Kıvanç Kasabalı ve eşi Sedef Avcı gibi meşhur isimler katıldı.



4

Toplam 200 kişinin katıldığı gecenin davetlileri arasında ayrıca Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ ve menajeri Gaye Sökmen de vardı.



5

Kıvanç Tatlıtuğ dahil Serenay Sarıkaya, Umut Evirgen ve sevgilisi Alina Boz gibi isimlerin mekana denizden geçtiği söylendi.



6

Bir zamanların Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerin Aslan'ı olarak yine adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı Aile dizisi sevilerek izleniyor.



7

2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturmuşlardı ve geçtiğimiz yıl Kurt Efe adında oğullarını kucaklarına almışlardı. Magazin basınında sık sık yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile uyumuyla dedikodu kazanını kaynatmıştı.



8

Başak Dizer ise bu dedikoduları sorun etmediğini vurgulayarak çok konuşulan yatak odası sahneleri için, ''Hiç öyle şeyler yok, biz bunları açık açık konuşuyoruz zaten' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr