08.12.2022-09:08 (Son Güncelleme:08.12.2022-09:08)


1

Bir dönem Kanal D’nin en gözde yarışması Kısmetse Olur’da yarışan Melis Buse Betkayan, hırçın tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.



2

Yarışmacı olduğu dönemde de program içinde sürekli bir tartışma çıkaran ve insanlara bağıran Betkayan, özel hayatında da aynı tavırlara devam ediyor.



3

5 Mart’ta annesi ile beraber gittikleri bir alışveriş merkezinde başörtülü bir kadına yanında eşi ve bebeği varken hakaretler yağdırdığı ortaya çıkmıştı.



4

Melis Buse Betkayan, yürüyen merdivenlerde duran Ece Vardarlı'ya, "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" diyerek hakaret etti.



5

Yobazlar

Yobazlar

İddiaya göre hızını alamayan ünlü fenomen, Ece Vardarlı'ya hitaben "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" şeklinde hakaret etmeye başladı.



6

Eşine hakaret edildiği sırada Ece'nin eşi Mustafa Vardarlı, yaşananları video kaydı almak için telefonunu çıkarttı.



7

Bu sırada ise Melis Buse Betkayan'ın annesi Sevda Turan, Mustafa Vardarlı'ya hitaben "telefonunu gö..ne sok, yobazlar sizi" şeklinde hakaret içerikli sözler savurdu. Vardarlı çifti, polisi arayarak yardım istedi.



8

Melis Buse Betkayan ve annesi hakkında hakaret davası açıldı. Mahkmeden gelen kararla fenomen Melis Buse Betkaya’ya para cezası verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr