Kısmetse Olur yeniden mi başlıyor? Kısmetse Olur Exxen yayın tarihi belli mi?

Yayınlandığı döneme damga vuran Kısmetse Olur adlı programın yeniden başlayacağı iddia edildi. Final tarihinden itibaren yeniden başlaması beklenen programın başlayacağına dair iddialar, Kısmetse Olur hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Kısmetse olur yeniden mi başlıyor? Dijital içerik platformlarından biri olan Exxen'de yayın hayatına başlayacağı söyleniyor.

05.04.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-17:46) Kısmetse Olur yeniden mi başlıyor? Kısmetse Olur Exxen yayın tarihi belli mi?

Bir döneme damgasını vuran Kanal D ekranlarının çok sevilen ve izlenen programlarından birisi olan Kısmetse Olur adlı reality programının yeniden başlayacağı konuşuluyor. 2017 yılında yayın hayatına başlayan ve Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı program 2 sezonun ardından final yapmıştı.

Ara ara gündeme gelen ve final yapmasından bu yana bıkmadan konuşulan program, evlenmek isteyen; hayatlarının aşkını arayan 7 gelin ve damat adaylarını bir araya getirip aşklarını konu ediniyordu.

Kadınlar ve erkekler evi arasında yaşananları izleyiciye tüm heyecanıyla sunan programın yeniden başlaması ihtimalinin üzerine gündemdeki yerini aldı.

Kısmetse Olur Exxen yayın tarihi belli mi?

Kısmetse Olur Exxen yayın tarihi belli mi?

Yayın hayatına başladığı dönemden final tarihine kadar büyük bir ilgiyle takip edilen programın yeniden başlayacağı ve Exxen üzerinden yayın hayatına gireceğinin iddia edilmesinin üzerine birçok Kısmetse olur hayranı programın ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı.

Bazı dizi ve programları bünyesinde toplayan Exxen'in, Kısmetse Olur programı için de çalışmalara başladığı iddia edildi.

Kısmetse Olur'un eski adaylarından biri olan Onur Demirbaş'ın yaptığı paylaşımla, iddiaları güçlendirdi. Demirbaş'ın Instagram hesabından yaptığı Kısmetse Olur döneminde çekildiği bir fotoğraf karesi paylaşıp üzerine ise "Sürpriz yakında sizlerleyiz." notunu düştü.

Onur Demirtaş paylaşımı

Onur Demiştaş'ın yaptığı paylaşımın üzerinde yer alan "Exxen" etiketi de dikkatlerden kaçmadı. Programın ise yaz aylarında yayın hayatına başlayacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal