Kısmetse Olur Kaan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kaan Seyhan kaza mı geçirdi, sağlık durumu nasıl?

Kısmetse Olur yarışması ile gündem olan Kaan Seyhan’ın ciddi bir trafik kazası geçirdiği ve durumunun kritik olduğu ifade edildi. Peki Kısmetse Olur Kaan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kaan Seyhan kaza mı geçirdi, sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

22.07.2023-17:28 - (Son Güncelleme: 22.07.2023-17:28)

Youtube’da yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Kısmetse Olur yarışma programıyla tanınan Kaan Seyhan ile ilgili hayranlarını korkutacak bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre motoruyla seyahat eden Kaan Seyhan, gece saat 23.30 sıralarında ciddi bir Trafik Kazası geçirdi. Pek çok kişi Kaan Seyhan’ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki Kısmetse Olur Kaan Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kaan Seyhan kaza mı geçirdi, sağlık durumu Nasıl?

Kısmetse Olur Kaan Seyhan

Kaan Seyhan kaza mı geçirdi, sağlık durumu nasıl?

Yasin Özbek isimli kullanıcı Kısmetse Olur yarışmacısı Kaan Seyhan'ın gece 23.30 sıralarında kaza geçirdiğini paylaştı. Yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirten Yasin Özbek, Kaan Seyhan'ın durumunun kritik olduğunu ifade etti.

Kaan Seyhan kimdir?

Kısmetse Olur yarışmacısı Kaan Seyhan, yarışmaya Sakarya’dan dahil olmuştur. Hype Event isminde bir girişimi bulunmaktadır. TikTok'ta kaanseyhan1 ismiyle paylaşımlarına devam eden Kaan Seyhan'ın bu mecrada 772 takipçisi bulunmaktadır. Müzik ile ilgilidir. Instagram'da kaanseyhan_ ismiyle paylaşımlarına devam eden Kaan Seyhan'ın bu mecrada 6097 takipçisi bulunmaktadır. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal