Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz kimdir, öldü mü?

Geçtiğimiz yıllarda ekranlarda yayınlanan ve oldukça ilgi gören 'Kısmetse Olur' isimli televizyon programıyla tanınan Dilan Eylem Öz'ün hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı. Genç kızın ölüm haberi sonrasında kim olduğu konusunda yapılan araştırmalarda neden öldüğüne dair sorgulamalarda yapıldı. Peki, Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz kimdir, öldü mü? İşte yaşanan son dakika gelişmesi ile ilgili detaylar..

29.06.2022-22:01 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-22:01) Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz kimdir, öldü mü?

Bir dönem TV ekranlarının en çok izlenilen 'Kısmetse Olur' isimli programla adını duyuran Dilan Eylem Öz, evinde ölü bulunduğu öğrenildi. Olayın son dakika haberi olarak yayınlanmasının hemen ardından ise birçok kullanıcı genç kızın neden öldüğünü ve kim olduğunu araştırmaya başladılar.

İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde büyükannesi ile yaşayan ve büyükannesinin memlekete gitmesiyle evde yalnız kalan 24 yaşındaki Dilan Eylem Öz’den son 2 gündür haber alamayan yakınları, eve geldi ve kapıyı açan olmayınca kapıyı çilingire açtırdı. Genç kızın yakınları eve girdiklerinde Öz’ün hareketsiz bir şekilde erde yatarken bulurlarken durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirildi.

Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz kimdir

Dilan Eylem Öz neden öldü?

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Dilan Eylem Öz’ün hayatını kaybettiğini belirlediler. Olay yeri inceleme çalışmaları sırasında genç kızın ağzında köpük olduğu fark edilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Öz'ün cenazesinin otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldığı bildirildi.

Binanın altında bulunan fırında çalışan Şahin Kalın, Dilan Eylem Öz'den haber alamayan yakınlarının genç kızdan haber alamadıkları için çilingir çağırdıklarını ve Dilan'ın cesedini gördüklerinde ağzında köpük olduğunu fark ettiklerini öğrendiğini söyledi. Kalın, yapılan yorumlarda Dilan'ın uyuşturucudan öldüğü tahmin edilirken kesin ölüm nedeninin adli tıp sonucunda belli olacağını dile getirdi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal