Kısmetse Olur Cansel Çördük kimdir? Cansel Çördük evli mi, kaç yaşında?

Bir zamanların en çok izlenen programı olan Kısmetse Olur'un ünlü ismi Cansel Çördük'ün müstehcen içerikli görüntüleri, olay yarattı. Açık saçık görüntülerden sonra vatandaşlar Kısmetse Olur Cansel Çördük kimdir? Cansel Çördük evlendi mi, kaç yaşında? sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte detaylar...

24.05.2022-22:07 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-22:07) Kısmetse Olur Cansel Çördük kimdir? Cansel Çördük evli mi, kaç yaşında?

Bir dönemin en çok izlenen programları arasında yerini alan Kısmetse Olur isimli programa evlenmek için katılan Cansel Çördük kısa sürede popüler olmuştu. Son zamanlarda Amerika'daki yaşantısı ile gündeme gelen Çördük bu sefer de açık saçık görüntüleri herkesi şaşırttı. FBG Goat adlı müzisyen ile müstehcen içerikli videosu paylaşıldı.

Videoya milyonlarca yorumlar geldi

Müzisyen ile videoda öpüşen Cansel aynı zamanda vücudunun belirli bölgelerinden de çilek yenildiği anlar ile sosyal medyayı salladı. Oldukça konuşulan Cansel'in bu halleri herkesi çok şaşırttı.

Cansel Çördük kimdir? 

1995 yılı doğumlu olan Cansel Çördük modellik yapmaktadır. Çılgın Dershane filminde rol aldıktan sonra Kısmetse Olur programına katılan ve orada evlenmek için Eser West ile gergin ilişki yürüten Çördük sonrasında gündemden düşmedi. Son zamanlarda da Amerika'da yaşamakta olan Cansel Çördük gündemden açık saçık fotoğraf ve videoları ile gündemden düşmüyor.

Cansel Çördük Çilek Videosu

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal