Kısmet dizisi final mi yapıyor, ne zaman bitecek? Kısmet dizisi neden final yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan Kısmet dizisinden hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Buna göre reytinglerde istediği sonuçları alamayan dizinin final yapması gündemde. Peki Kısmet dizisi final mi yapıyor, ne zaman bitecek? Kısmet dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...

14.08.2023-17:07 - (Son Güncelleme: 14.08.2023-17:07) Kısmet dizisi final mi yapıyor, ne zaman bitecek? Kısmet dizisi neden final yapıyor?

Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar’ın başrollerinde olduğu Kısmet dizisi yayın hayatına henüz geçtiğimiz ay başlamıştı. Ancak Fox TV’de yayınlanan dizinin reytinglerde başarılı olamaması sebebiyle yayından kaldırılabileceği iddia edildi. Peki Kısmet dizisi final mi yapıyor, Ne Zaman bitecek? Kısmet dizisi neden final yapıyor?

Kısmet dizisi final mi yapıyor?

NTC Medya imzalı Kısmet dizisi, yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapsa da sonraki bölümlerde istenilen reyting başarısına ulaşamadı. Bu nedenle de Kısmet dizisinin final yapması gündeme getirildi. 

Kısmet dizisi final mi yapıyor?

İddialara göre Kısmet dizisi ya 10. bölümde bitecek ya da 13. bölüme tamamlanacak. Ekip kanaldan gelecek bölüme göre hazırlık yapacak.

Kısmet dizisi son bölüm özeti

Doğan, Melike ve Peri, Melda'yı dolandırıcıların elinden kurtarır. Taner ve Roza aşklarını tüm apartmana ilan ederler. Doğan'la Melike, Melda'yı dolandırmak isteyenler tarafından kaçırılırlar. İkilimiz onların elinden kurtulur ama bu defa da ormanda kaybolurlar. Bu da ikisine romantik bir gece geçirme imkanı sağlar. Taner ve Roza'nın sevgili olduğunu öğrenen Reis, çok büyük bir tepki gösterir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal